Fermy 2000 Kft. néven 1997 óta működünk, de társaságunk 1991-ben alakult. Ékszergyártás és szerszámkészítés terén harminc éves szakmai múlttal rendelkezünk.


Társaságunk fiatal, dinamikus munkatársakkal igyekszik megfelelni a piaci kihívásoknak. Megalakulásunk óta törekszünk a folyamatos termékfejlesztésre, saját tervezésű ékszer kínálatunk bővítésére.


A hagyományos stílusok mellett fontosnak tartjuk a modern divatirányzatok felvállalását. Modelljeink egyszerre őrzik a klasszikus formai elemeket, ugyanakkor megtalálható a modern, több színű formavilág is.


Kiemelt hangsúlyt fektetünk ékszerész műhelyünk technikai felszerelésének folyamatos fejlesztésére. Fő profilunk a lemezből készült ékszerek gyártása, amelyek alacsony súlyuk miatt tűnnek ki az ékszerek közül. Öntött ékszereket is készítünk, 8, 9, 14 és 18 karátos aranyból, minden színben: sárga, fehér, vörös és ezek kombinációból.


Saját termékeinket kínáljuk eladásra, de készek vagyunk megrendelőink egyedi igényeinek teljesítésére is mind lemezből készült, mind öntött ékszerek terén, mivel saját szerszámkészítő- és modellkészítő részlegünk is van.


Gajda János
ügyvezető igazgató
Molnár Gajda Anita
irodavezető